Home / Diensten / Ontdek onze marktplaats opleidingen

title=opleidingMarktplaats Opleiding voor jouw team

Beschik je over een team van gemotiveerde medewerkers en willen ze graag meer leren over Amazon, Bol.com en andere marktplaatsen?

Bij Aleetoe staat een team van specialisten klaar om jouw team alle informatie te verschaffen die ze nodig zullen hebben om succesvol op Amazon te kunnen verkopen. We delen graag onze kennis en ervaring!

Boek een afspraak

Ons stappenplan

Een introductie tot marktplaatsen

Essentiële kennis om te starten. Een must om de neuzen van iedereen binnen het team in dezelfde richting te krijgen.

Voor wie?
Alle medewerkers die ook maar iets zullen te maken hebben met Amazon.

AMAZON INITIATIE

Account management

Alles wat je moet weten om een Vendor Account of Seller Account succesvol te beheren. Zowel de werking van de account alsook de verschillende manieren om te communiceren met Amazon worden onder de loep genomen.

Voor wie?
De persoon die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en de opvolging van de Seller en/of Vendor Account.

amazon account management

Product listing

Hoe creeër je het perfecte product op Amazon? Welke zaken zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat je een correcte en volledige productbeschrijving opstelt? En hoe geef je uw producten net dat tikkeltje extra waardoor ze er bovenuit steken?

We bekijken de verschillende elementen die aan bod komen bij het listen van een nieuw product en listen samen met jou een nieuw product in je eigen account. Indien je nog geen account hebt, gebruiken we onze eigen account.

Voor wie?
De persoon die verantwoordelijk is voor het creëren van de producten op Amazon.

greenpan listing

Marketing management

Één- of tweedaagse opleiding, afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers.

Dag 1: Inleiding tot de belangrijkste Amazon Marketing en Advertising mogelijkheden (Pay-per-Click, Banners, Coupons, …) Inclusief een gedetailleerde analyse van de voor-en nadelen.

Dag 2: Opzetten van concrete marketing campagnes in je eigen Seller of Vendor Account. Indien je nog geen account hebt, gebruiken we onze eigen account.

Voor wie?
De persoon die verantwoordelijk is voor het instellen en opvolgen van marketing campagnes. Dit is idealiter ook de persoon die de product listing doet.

amazon marketing

Marktplaats hacks, tips & tricks

Opleidingsdag voor next level – Amazon gevorderden en enkel toegankelijk bij de ‘all in’ formule.

Voor wie?
Amazon addict’s.

amazon hacks

Boek een opleiding voor jouw team

De opleidingen worden gegeven door onze eigen medewerkers met het meeste ervaring en expertise in elk domein. We werken steeds 1-op-1 om zo tot het beste resultaat te komen. Na de opleiding bestaat de mogelijkheid om in contact te blijven met de trainers en via mail, telefoon of video call een antwoord te krijgen op verdere vragen.

Ben je niet zeker welke opleiding voor jouw team het best is? Geen probleem. Omdat we de opleidingen steeds individueel en per bedrijf geven, plannen we voorafgaand een telefonisch gesprek in. Zo kunnen we jouw verwachtingen beter inschatten en kan je daarna beslissen wat de ideale formule is.

Vraag een gesprek aan