Blog / Aleetoe wordt partner van het Amazon Service Provider Network

Aleetoe wordt partner van het Amazon Service Provider Network

We zijn trots om aan te kondigen dat Aleetoe de eerste Belgische Partner van het Amazon Service Provider Network wordt! Dit klinkt heel mooi, maar wat houdt dit nu precies in? 

Verkopen via marktplaatsen wordt steeds populairder, ook in België. Met de groeiende populariteit van platformen zoals Amazon, Bol, Cdiscount, … neemt ook het aantal agencies toe die bedrijven helpen met verkopen op marktplaatsen.

Amazon erkent de toegevoegde waarde die gespecialiseerde dienstverleners creëren voor hun verkooppartners. Echter, wil Amazon enkel de beste dienstverleners naar voor schuiven. Uit deze gedachte ontstond het Service Provider Network platform om gekwalificeerde serviceproviders samen te brengen.

Het Service Provider Network

Het Service Provider Network is een directory van 3rd party dienstverleners die kunnen helpen bij het bouwen, beheren en schalen van jouw merk en producten op Amazon.

Het Amazon SP netwerk bundelt een selecte groep gekwalificeerde externe dienstverleners die helpen met de verschillende essentiële aspecten van de Amazon-marktplaatsen. Aleetoe onderging een screening en voldoet aan alle beoordelingscriteria van Amazon om deel te mogen uitmaken van hun Netwerk.

De SPN website is toegankelijk via Seller Central en groepeert de verschillende diensten in 18 categorieën. Aleetoe biedt een dienstverlening voor 7 van deze categorieën;

  • Advertising optimization
  • Account Management
  • Translation
  • Cataloguing
  • Imaging
  • Enhanced Brand Content
  • Training

Deze certificering stelt ons in staat om continue op de hoogte te blijven van de nieuwe marketplace ontwikkelingen, het uittesten van bèta features, bijwonen van exclusieve Amazon partner events, en nog veel meer.

We kijken uit naar een mooie samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze partnerschap ons in staat stelt om onze klanten nog beter te helpen met het verkopen op Amazon.

Meer blogberichten

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ben je overtuigd van verkopen op Amazon?
Schrijf je alvast in op de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!