Blog / Aleetoe wordt Esign
Esign team foto - teambuilding Malta

Aleetoe wordt Esign

We hebben heuglijk nieuws, want met veel trots kunnen we aankondigen dat we voortaan onze expertise bundelen met digital agency Esign. Met verenigde krachten en gesteund door een team van 50 enthousiaste werknemers vormen we vanaf nu samen de one-stop spot voor ieder e-commerce verhaal.

Een sterke vijfde pijler

Esign is het geesteskind van Matthias Stevens en is intussen al 20 jaar een grote speler op de Belgische digitale markt. Samen met Anton Luyten groeide het bedrijf de laatste jaren uit tot een trouwe partner in e-commerce en web building. Met onder meer KAA Gent, McAlson, Etixx, AO76 en Groep Huyzentruyt hebben ze alvast heel wat toonaangevende merken in huis.

Anton is alvast enthousiast: “De voorbije jaren hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd op vlak van e-commerce door onze technische kennis. Denk daarbij aan integraties van ERP systemen, ontwikkelen van Shopify Apps en als Shopify Partner in het algemeen en onze online marketing uitbreiding waarbij we klanten helpen op gebied van marketing analyses, online advertenties en content. Met de integratie van Aleetoe in Esign kunnen we daar nog een extra pijler aan toevoegen: online marktplaatsen. We zijn oprecht blij om het enthousiaste team van Tom te verwelkomen en samen klanten te helpen hun merk nog beter uit te bouwen.”

A change of scenery

Vanaf juli kan je de deskundige developers & designers, account & project managers en online & content marketeers van het nieuwe Esign terugvinden in onze nieuwe kantoren op de Coupure in Gent. Die werd niet toevallig Kohezie gedoopt. Al tijdens de voorbereidende teambuildings en onze trip naar Malta bleek namelijk dat de samenhang tussen beide bedrijven niet lang op zich liet wachten.

Het eerste Esign event in Kohezie

En er is nog meer goed nieuws: we hebben in onze nieuwe thuisbasis wel nog wat ruimte over om een aantal nieuwe medewerkers toe te voegen aan deze gepassioneerde groep. Esign wil niet blijven stilstaan en daarom blijven we steeds op zoek naar experts in hun vak met een passie voor all things digital. Ken of ben je zo iemand, neem dan een kijkje tussen onze vacatures en let us know!

What’s next for us?

De toekomst voor het bedrijf ziet er met dit fantastische team alvast rooskleurig uit. Tom: “Toevallig raakte onlangs bekend dat Amazon zich vanaf september ook aan de Belgische markt zal wagen. Voor ons het uitgelezen moment om het eerste evenement van het vernieuwde Esign te organiseren omtrent deze toch wel opmerkelijke gebeurtenis. We zijn ervan overtuigd dat we heel wat merken kunnen helpen om de overstap naar deze nieuwe Belgische marktplaats vlekkeloos te laten verlopen. Bovendien kunnen we de kruisbestuiving tussen marktplaats en eigen webshop nu pas écht vorm geven.

Volg Esign op de gekende social media kanalen en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en events.

Meer blogberichten

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ben je overtuigd van verkopen op Amazon?
Schrijf je alvast in op de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!